За нас

QuesTours е нашият проектен бранд за индивидуални преживявания, особено тиймбилдинг, фестивали, градски куестове и др. QuesTours има лиценз за туроператор и може да предложи цялостна организация на индивидуални или организирани пътувания, вкл. осигуряване на настаняване, транспорт, изхранване, екскурзоводско обслужване и специализирани атракции и активности. Нашият продукт не представлява механичен сбор от туристически услуги, а цялостно пълноценно изживяване, което обогатява, развива и споменът за което остава дълго след връщането у дома. 

Нашата история

Преди 10 години създадохме Национален Туристически Клъстер “Българският пътеводител” (www.bg-guide.org) с мисията да развиваме иновативни туристически услуги с фокус върху индивидуалните преживявания. Отдадени сме на устойчивото развитие на туризма, оползотворяването на културно-историческото наследство, развитието на творческите индустрии, социалните иновации, образованието и др.

Георги

управител
Георги е съосновател и управляващ директор на Куестурс ООД. Той има магистърска степен по икономика на туризма на културното наследство, съосновател е на Национален туристически клъстер "Българският Пътеводител", сдружение "Открий България" и др. Георги е организирал редица фестивали, културни и професионални събития, приключенски турове и др. Работни езици: Български, Английски, Немски.

Деси

съдружник
Десислава е професионалист  с повече от 15 г. опит в областта на туризма. Тя е председател на Национален туристически клъстер "Българският Пътеводител", съучредител на DANUrB International Association (DIA), ръководител на проекти, лектор и фасилитатор на международни конференции. Работни езици: Български, Английски, Немски.

Ти?

Екскурзовод?
Искате да се присъедините към нашия успешен и мотивиран екип? Кандидатствайте още днес!
Пиши ни!

Нашите партньори